Lazer Epilasyon Uygulaması

Lazer Epilasyon Uygulaması

Lazer Epilasyon bugüne kadar acılı ve ağrılıydı.
Artık muhteşem “ÜTÜLEME Lazer” sayesinde sadece uygulama yapılan bölgenize masaj yaptırıyor hissiyle kıllarınızdan kurtuluyorsunuz.
Genital bölge, lazer epilasyonda bilindiği üzere en hassas bölgedir ve bu teknoloji ile artık tamamen acısız ve konforlu lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.
Bu yöntemle yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var.
Yanık bir yana, ağrı da tamamen ortadan kalkıyor, ütüleme lazer uygulaması masaj rahatlığına dönüyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar çok çabuk bitiyor. Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, başlığın deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor. ÜTÜLEME Lazer teknolojisi “Alma Lasers” patentlidir ve taklitleri de hızla türemektedir bu yüzden sadece, Soprano XL, Soprano Accord, Spa SHR ve Harmony XL ile ütüleme uygulaması yapabileceğinizi unutmayınız, ucuz taklitlerinden sağlığınız için sakınınız.
Ayrıca dört mevsim acısız ve yan etkisiz uygulanan tek teknoloji.